Informasjon til deg som besøkende på nettstedet

Borg Tech sine nettsider bruker informasjonskapsler for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere og for å sikre best mulig brukeropplevelse. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på maskinen din.

Informasjonskapsler kan ha mange ulike oppgaver, for eksempel å lagre valg du gjør underveis (som pålogging og språkstyring) samt spore bruksmønster for statistiske formål.

Uten bruk av informasjonskapsler vil nettstedet tro at du er en ny bruker for hver side du navigerer til. Hvis du for eksempel endrer skriftstørrelse eller kontrast, må du også gjøre dette for hver side du besøker.

Statistikk og webanalyse

For å få et best mulig inntrykk av hva du er opptatt av og hvordan du bruker nettsidene våre bruker vi verktøyet Google Analytics, som ved hjelp av anonymiserte data forteller oss hvor mange som besøker hvilke sider.

Det sendes ikke data som kan identifisere deg som person til Google. Google Analytics mottar kun generell webstatistikk, som for eksempel nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Opplysningene brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden.

Hva hvis du ikke vil tillate informasjonskapsler?

Dersom du ikke ønsker å akseptere Borg Tech sin bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren din. Det er for eksempel mulig å be nettleseren gi beskjed hver gang informasjonskapsler blir sendt fra nettstedet du besøker. Du kan også velge å stoppe alle informasjonskapsler som sendes nettleseren din.

Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

Vi gjør oppmerksom på at endring av innstillingene for informasjonskapsler kan medføre at www.borg-tech.no ikke vil fungere optimalt.